Ακίνητα

Αγορές πωλήσεις ενοικιάσεις ακινήτων (Μονοκατοικίες, μεζονέτες, εξοχικές κατοικίες, διαμερίσματα, οροφοδιαμερίσματα, αγροτεμάχια, οικόπεδα, παραθαλάσσιες εκτάσεις, επαγγελματικά ακίνητα) Επιχειρήσεων, αντιπαροχές, εκτιμήσεις στο νομό Ηλείας και σε όλη την Ελλάδα.
Αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως εκτιμήσεις ακινήτων. Εκδόσεις στεγαστικών δανείων. Μελέτες αποπληρωμής φόρων κληρονομιάς και γονικής παροχής. Συμβουλευτικές υπηρεσίες (Διαχείριση & Αξιοποίηση ακινήτων). Συμφέρουσα χρηματοδότηση για αγορά ακινήτων & αποπληρωμή με ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ
Το κτηματομεσιτικό γραφείο “Στούμπανου” αποτελεί μια δυναμική παρουσία στο χώρο των μεσιτικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, ξεπερνώντας την εικόνα των μεσιτικών γραφείων του παρελθόντος και προβάλλοντας ένα σοβαρό, ανθρώπινο πρόσωπο και φιλικό στους πελάτες του, διαμορφώνει ένα νέο είδος επιχείρησης στον Ελλαδικό χώρο.
Η οργανωμένη και μεθοδική δουλειά, η εμπειρία πολλών χρόνων και οι ολοκληρωμένες γνώσεις στο χώρο του ακινήτου, καθώς και το δίκτυο των συνεργατών μας αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας.
Στο κτηματομεσιτικό γραφείο μας, μπορείτε να εμπιστευτείτε την προώθηση πώλησης του ακινήτου σας αποφεύγοντας έτσι τυχόν ενοχλήσεις από ανεπιθύμητους υποψήφιους αγοραστές, ενοικιαστές ή «παρα-μεσίτες» (μεσίτες χωρίς νόμιμη άδεια, οι οποίοι ασκούν παράνομα το επάγγελμα του μεσίτη και διεκδικούν παράνομα μεσιτική αμοιβή).
Επενδύοντας στην σωστή προβολή του ακινήτου σας σε εύλογο χρονικό διάστημα ανάλογα πάντα και με τη ζήτηση και τις γενικές πωλήσεις ακινήτων της εκάστοτε περιόδου, πραγματοποιείτε η πώληση.
Αν πάλι σκοπός σας είναι η αγορά ενός ακινήτου, μπορείτε να επωφεληθείτε από το μεγάλο χαρτοφυλάκιο μας και τις συνεργασίες με καταξιωμένους κατασκευαστές, τις γνώσεις μας στις εκτιμήσεις ακινήτων αλλά και τις διαπραγματευτικές ικανότητες μας.